Näed siis, Kaarel on kah tegutsema hakanud. Täiesti õiges suunas kusjuures 🙂  Täitsa arukas on mitte oma palgast makse tallinna linna jätta. Sa võid seal linnas ju edasi elada. Lapsed jätad Tallinna sissekirjutusega ja ongi kogu lugu. Las see lasnamäe ja muu muukeelne elanikkond siis maksab neid makse. Siis, kui tallinna rahakott õhukeseks jääb – siis hakkab võim linnas ka mõtlema, et midagi on valesti.

Foto NAGI's: m e r e t e e l ...

Nelja aastaga saab ehk Tallinna mõtlevatest inimestest tühjaks ja siis las need venelased mõtlevad seal koos Savisaarega, kuidas edasi. Siis kui ligi 100 tuhat inimest andsid oma allkirja, et Savisaar tagasi astuks, ei tehtud mitte midagi.  Ikka on see hallipassimeesterahva tahe” , et Savisaar linna juhib – siis need kellele see ei meeldi – lähevad sinna, kus ei ole Savisaare võimu.

Kuna ma ise Facebooki ei kasuta eriti, siis ei suutnud ma leida seda ühendust “Tallinn aitab? Aitab Tallinnast!”, kuid ma arvan, et see on nüüd veel viimane võimalus, mis ehk paneb liikuma ka selle korruptsioonipesa.

Arvan ka mina, et kui midagi ise ei tee, siis ei saagi tehtud.

EDU KÕIGILE! Hea idee väärib tegemist!