Täiesti lootusetu 😦
Ma olen mitu mitu nädalat olnud lausa kabuhirmus, et keegi järsku mõnusatest sõpradest teeb nalja ja annab mulle selle sinise koleda karika. Ma kardan, et ma oleks häbi pärast maa alla vajunud ja ennast täitsa tõesti kiilaks ajanud…
Ma pole isegi viisakaid sõnu otsinud ja ühe hirmu peale lausa pornot riputanud ülesse, nii et ma pidin lausa vabandama. Ajasin Ramloffi tigedaks enda peale veel lisaks, et vaid olla negatiivne… et kellegil ei tuleks isegi mitte pähe…. Muidugi siirad vabandused veelkord Ramloffi ees!!

Ma pakun välja Ogara Emase Karika.
Reegel 1 – anna kahele inimesele EDASI, ehk siis asja ei tohi tagasi lajatada sinna, kust ta tuli.
Reegel 2 – vaatamata nimetusele, mis võib olla eksitav, on sooline diskrimineerimine rangelt keelatud.
Reegel 3 – reeglist 1 ja 2 tuleb kinni pidada.
Rohkem ettekirjutusi polegi. Põhjendada võib, aga ei pea.

pomm11
Ja nüüd Wildikas saab sellise trikiga hakkama!!! Tema, kes on väärikuse-harituse ja aususe võrdkuju!! Ta mõtleb välja midagi efektiivsemat!!! Mõtleb välja isikupärast ja ulatab selle mulle ( ise veel reegleid rikkudes, et poleks soolist ebavõrdsust nagu ta reeglitesse kirja pani ja ometi said selle kauni pommi kaks naist )
Ma muidugi ei tea, kust oli tal see sügavam inspiratsioon ja taipamine, et mulle meeldivad sellised mustad pommid, ( kahtlustan, et edasi visates on minu kaunistused sellel pommil asjakohased ) sest vähestele meeldivad mustad pommid ….

Igatahes olin ma õhtul mitmeks tunniks sõnatu ja ei olnud suuteline isegi verbaalset kriitikat tekitama Dr. Houset vaadates… Maja oli vaikne ja lapsed olid hämmastusest samuti keeletud….

Nüüd olen ma sellest jahmatusest üle saanud ja lootuses, et keegi mind enam selliste asjadega ei ehmata ja tummaks ei löö ( ometi sai kord see ka välja öeldud, kuidas ma pelgan seda ) siis annaks selle ilusa POMMIKESE edasi hoopis Virgo Kruvele ja sellele ühisblogile ( ma saan nii aru nagu) mis räägib kuulsustest.

Naisi pole diskrimineeritud ja mehed on kah oma jao kätte saanud 🙂

Mina kummardan aupaklikult Wildika ees ja hingan kergendatult – saab jälle rahus magada 😀

Ps. Unustasin mainida, et seda VÄÄRIKAT autasu vastuvõttes panin selga oma lumivalge pluusi ja musta seeliku, et ikka kaunis välja näha sellise sündmuse puhul.